JoSeKo

Voetbal:
Op 1 januari 2001 is het idee geboren om een voetbalwedstrijd te organiseren tussen de jongeren en minder jongeren van de Kolping-vereniging. Een aantal enthousiastelingen is aan de slag gegaan wat resulteerde in de eerste voetbalwedstrijd op 26 augustus 2001.

De wedstrijd werd na strafschoppen gewonnen door De Jongeren

Sinds 2002 spelen we om de Wim Buijs-bokaal, vernoemd naar oud-preses Wim Buijs.

In 2002 zijn we uitgeweken naar een datum in juni. In 2003 werd het niet mogelijk om dit weer in juni te plannen. Sindsdien hebben we de laatste zondag van augustus de jaarlijkse wedstrijd.

Na de wedstrijd gaan we met z’n allen BBQ’en.

Dat wil zeggen, de voetballers van het jongerenteam, de voetballers van het minder jongerenteam, de coaches, de verzorg(st)ers, de scheidsrechter en niet te vergeten het dol enthousiaste publiek wat elk jaar beide teams ondersteund

De EK-poule en WK-poule:
Om de 2 jaar is er een voetbaltoernooi, ofwel de Europese Kampioenschappen ofwel de Wereldkampioenschappen.
JoSeKo verzorgt dan een poule waar elk Kolpinglid aan mee kan doen.
Wie kan het beste voorspellen??????

Mocht u meer informatie willen, stuur dan een mailtje naar r.stenssen@stelso.nl

De foto’s van het laatste jaar van beide activiteiten zijn te vinden op de fotopagina.